

Low Carbon Vehicle Partnership

Bus Working Group Meeting Wednesday, 4 March 2009, 10.30 to 13.30 Energy Saving Trust 21 Dartmouth Street, London, SW1H 9BP

BWG-A-09-03

AGENDA

10.30 5 min	1.	Welcome and apologies	Chair	
10.35 5 min	2.	Election of Chair	Greg Archer	
10.40 5 min	3.	Minutes and Matters arising	Chair	BWG-M-08-10
10.45 45 min	4.	LowCVP update		
	4.1 4.2 4.3 4.4	Activity report Incorporation and fees update Membership Council Articles of Association	Greg Archer Greg Archer Greg Archer Greg Archer	BWG-P-09-01 BWG-P-09-02 BWG-P-09-03 BWG-P-09-04
11.30 15 min	5.	Government update		
		DfT update	Paul O'Sullivan, DfT	
11.45 30 min	6.	Current and future work programme	Jonathan Murray	BWG-P-09-05
	6.1 6.2 6.5	Survey of interest BSAG sub group Future priorities 2009-10	Jonathan Murray Jonathan Murray Jonathan Murray	
12.15 40 min	7.	BSAG		
	7.1 7.2	Briefing on BSAG meetings Defining a low carbon bus Background papers	Adrian Wickens, Volvo Jonathan Murray	BWG-P-09-06 BWG-P-09-07 BWG-P-05-03 BWG-P-05-04 BWG-P-05-05
13.25 5 min	8.	AOB		
13.30	9.	Lunch		

^{*} Paper to be presented on the day

Next meeting: 6th May 2009 Venue to be confirmed